Tidskriften Kupolen

Tidskriften Kupolen

Vår tidskrift Kupolen kommer ut fyra gånger om året. I varje nummer av tidningen fördjupar vi oss i ett särskilt tema, såsom fakta, ramadan och jämställdhet. Artiklar i aktuella ämnen varvas med längre reportage, teologiska perspektiv och reflekterande texter. Är du intresserad av Ibn Rushds verksamhet, av kultur- och demokratifrågor och sådant som berör det muslimska civilsamhället i största allmänhet? Då är Kupolen tidskriften för dig!

Längre ner på den här sidan hittar du ett urval av artiklar som publicerats i Kupolen. Har du tankar om innehållet eller vill bidra med en debattartikel eller krönika? Kontakta redaktören på hanna.svensson@ibnrushd.se.

Vill du börja prenumerera? För bara 200 kronor får du tidningen i brevlådan under ett helt år. Fyll i formuläret här nedan så kommer nästa nummer, och ett inbetalningskort, på posten.


Ja tack, jag vill prenumerera på Kupolen!Att avbilda eller avbildas

De är spoken word-artister, poeter, skådespelare, sockerskulptörer, digitala bildkreatörer och hennamålare. Identiteten som kvinnor, muslimer och konstnärer har de gemensamt. Ibn Rushd distrikt Gotland, Stockholm, Uppsala samlade dem till ett