Administratör Västerås (100%)

Administratör Västerås (100%)

Är du intresserad av folkbildning och mångfald? Gillar du att arbeta självständigt och har ett öga för både detaljerna och helhet? Då kan du vara rätt person för oss!

Om oss
Ibn Rushd är ett ungt studieförbund med fokus på livsåskådning, mänskliga rättigheter och mångfald. Vi är ett av tio studieförbund i Sverige som får del av statsanslaget till folkbildningsorganisationer. Ibn Rushd är en ideell och partipolitiskt obunden organisation som är öppen för alla, och vi har verksamheter över hela Sverige. Med folkbildning som verktyg engagerar vi oss i samhällsdebatten, producerar studiematerial och erbjuder ett brett utbud av seminarier, studiecirklar och kulturarrangemang. Genom att stärka den svensk-muslimska identiteten vill vi att alla ska kunna delta på lika villkor i samhället. Ibn Rushd tar ställning mot rasism som drabbar minoriteter och marginaliserade grupper och arbetar aktivt för förändring, förståelse och respekt. För mer information om oss se www.ibnrushd.se.

Dina arbetsuppgifter  
Som administratör på Studieförbundet Ibn Rushd kommer du ansvara för den övergripande administrationen i Distrikt mitt (Dalarnas län, Södermanland, Västmanland och Örebro län). Som administratör är du i huvudsak ansvarig för registrering av studiecirklar och arrangemang i vårt verksamhetsrapporteringssystem. Du kontrollerar och säkerställer också kvalitén av verksamheten som ska rapporteras in och tillser att de är i enlighet med förbundets krav och rapporteringsrutiner. Du agerar dessutom administrativt stöd till distriktets övrig personal och fungerar som en länk mellan distriktet och Ibn Rushds nationella kvalitetsavdelning.

Som administratör rapporterar du till distriktets verksamhetsledare. Du kommer vara placerad på distriktkansliet i Västerås.

Om dig
Vi söker dig som är ordningsam strukturerad, självgående och har höga kvalitetskrav. Du har förmågan att arbeta individuellt, men har också god samarbetsförmåga och tror på att samarbete är vägen till framgång. Du är duktig på att prioritera och planera dina arbetsuppgifter och levererar rätt kvalitet i rätt tid. Som administratör behöver du vara van datoranvändare, väl förtrogen med Office-miljön och beredd på att sätta dig in i nya digitala miljöer. För att snabbt sätta sig in i arbetet krävs det att du har förståelse för den ideella sektor, såsom föreningar, förbund eller andra icke-vinstdrivande organisationer. Arbetet kräver också förmåga att möta arbetstoppar.

Vi tror också att du har:

  • Minst ett års erfarenhet av administrativt arbete
  • God kommunikativ förmåga, såväl skriftligt som muntligt
  • Goda datakunskaper
  • Erfarenhet av arbete i ideella/idéburna organisationer

Det är meriterande om du:

  • Är flerspråkig
  • Har erfarenhet av verksamhetsrapporteringssystemet Gustav
  • Har erfarenhet av utbildningsadministration

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Du är placerad i Västerås. Tillträde sker snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Tjänsten innebär resor och visst kvälls- och helgarbete.

Kontaktperson
Lamia Elamri, Verksamhetschef
lamia.elamri@ibnrushd.se
072 221 63 63

Facklig kontaktperson
Rachelle Olsson Herrin
Rachelle.olsson.herrin@ibnrushd.se
076-002 41 04

Ansökan
Vi ser fram emot att få din ansökan via rekrytering@ibnrushd.se så snart som möjligt, dock senast 2018-11-18. Märk din ansökan med ”Administratör Mitt”. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Adress
Sundbybergsvägen 1C
171 73 Solna

Andra artiklar

Förbundschef

Brinner du för folkbildning och kultur och vill göra det möjligt för människor att utvecklas, stärkas i sin identitet och engagera sig i samhällsutvecklingen? Är du en erfaren ledare som

Verksamhetssamordnare för särskilda folkbildningsinsatser

Kommun: Solna Brinner du för folkbildning och vill arbeta för att göra det möjligt för människor att enskilt och i grupp utvecklas, stärkas i sin identitet och engagera sig i

Digital utvecklare

Brinner du för digital utveckling och kommunikation och vill arbeta med verksamhetsnära utveckling? Är du dessutom intresserad av folkbildning, livsåskådning och mänskliga rättigheter kan rollen som digital utvecklare vara något