Digital utvecklare

Digital utvecklare

Brinner du för digital utveckling och kommunikation och vill arbeta med verksamhetsnära utveckling? Är du dessutom intresserad av folkbildning, livsåskådning och mänskliga rättigheter kan rollen som digital utvecklare vara något för dig!

Om oss
Ibn Rushd är ett ungt studieförbund med fokus på livsåskådning, mänskliga rättigheter och mångfald. Vi är ett av tio studieförbund i Sverige som får del av statsanslaget till folkbildningsorganisationer. Ibn Rushd är en ideell och partipolitiskt obunden organisation som är öppen för alla, och vi har verksamheter över hela Sverige. Med folkbildning som verktyg engagerar vi oss i samhällsdebatten, producerar studiematerial och erbjuder ett brett utbud av seminarier, studiecirklar och kulturarrangemang. Genom att stärka den svensk-muslimska identiteten vill vi att alla ska kunna delta på lika villkor i samhället. Ibn Rushd tar ställning mot rasism som drabbar minoriteter och marginaliserade grupper och arbetar aktivt för förändring, förståelse och respekt. För mer information om oss se www.ibnrushd.se.

Dina arbetsuppgifter
Som digital utvecklare på Ibn Rushd Studieförbund kommer du driva förbundets digitala utveckling. Du kommer ansvara för vissa digitala verktyg, driva olika digitala utvecklingsprojekt och delta i planeringen av det strategiska arbetet inom området. Förbundet utvecklar i skrivande stund ett verktyg för digitalt kursutbud. Som digital utvecklare kommer du samordna implementeringen av verktyget samt ansvara för framtagande av rutiner för användande och kvalitetssäkring av det. När verktyget väl är implementerat är det du som kommer ansvara för uppföljningar samt verktygets underhåll och utveckling samt support gällande verktyget. En annan utvecklingssatsning kommer vara framtagning av videomaterial för hur våra webtjänster ska användas. Videoklippen kommer göras på olika språk och du kommer ha ett helhetsansvar för både det tekniska och innehållsmässiga. Ett tredje projekt som du kommer samordna gäller implementering av en ny funktion för förbundets ekonomihantering.
Som digital utvecklare rapporterar du till förbundets kvalitetschef.

Om dig
Vi söker dig som brinner för service och digital kommunikation. Du har hög teknisk kompetens och har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya digitala och tekniska miljöer. Du har förmågan att arbeta individuellt och att kunna leda dig själv efter uppsatta mål. Du har också god samarbetsförmåga och tror på att samarbete är vägen till framgång. Du är kommunikativ och har förmåga att på ett pedagogiskt sätt coacha andra inom området. Vi ser dessutom gärna att du är en strukturerad person, som har förmåga att initiera, organisera och prioritera aktiviteter på ett effektivt och metodiskt sätt.

Kvalifikationer:

* Relevant akademisk utbildning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet

* Erfarenhet av arbete med digital utveckling

* Grundläggande programmeringskunskaper

* God kommunikativ förmåga, i såväl skrift som tal

Meriter:

* Erfarenhet av projektledning och/eller utvecklingsarbete

* Erfarenhet av idéburen sektor

* Är flerspråkig

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% av heltid (med inledande provanställning). Du är placerad i Solna. Tillträde sker snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Tjänsten innebär en del resor och kvälls- och helgarbete.

Kontaktperson 
Dzenana Vitkovic,
Kvalitetschef
dzenana.vitkovic@ibnrushd.se

Facklig kontaktperson
Rachelle Olsson Herrin
Rachelle.olsson.herrin@ibnrushd.se
076-002 41 04

Ansökan
Vi ser fram emot att få din ansökan via rekrytering@ibnrushd.se så snart som möjligt, dock senast 2018-01-13. Märk din ansökan med ”Digital utvecklare”. Intervjuer kommer att ske löpande, skicka därför gärna in din ansökan snarast möjligt.

Varmt välkommen att söka!

Adress
Sundbybergsvägen 1C, 7tr 171 73 Solna

Andra artiklar

Studiekonsulent Växjö (50%)

Kommun: Växjö Vill du jobba i en organisation som fokus på mångfald, rättigheter och livsåskådning? Är du dessutom en social, driven och resultatinriktad person som trivs i en miljö som

Projektledare demokratiprojekt ”Aktivistguiden – positiv medborgaraktivism!” (25%)

Kommun: Solna Vill du vara med och skapa verktyg och metoder som gör det möjligt för unga att engagera sig för demokratin? Har du erfarenhet av arbete i socioekonomiskt utsatta

Studiekonsulent till Malmö (50%)

Kommun: Malmö Vill du skapa arenor för möte och utveckling samt arbeta för att muslimer ska vara en självklar del av Sverige? Är du dessutom en social, driven och resultatinriktad