Ekonomiassistent till Stockholm (50%)

Ekonomiassistent till Stockholm (50%)

Ekonomiassistent till Stockholm (50%)

Kommun: Solna

Är du en erfaren ekonomiassistent som vill jobba i en miljö som präglas av delaktighet och engagemang?

Om oss
Ibn Rushd är ett ungt studieförbund med fokus på livsåskådning, mänskliga rättigheter och mångfald. Vi är ett av tio studieförbund i Sverige som får del av statsanslaget till folkbildningsorganisationer. Ibn Rushd är en ideell och partipolitiskt obunden organisation som är öppen för alla, och vi har verksamheter över hela Sverige. Med folkbildning som verktyg engagerar vi oss i samhällsdebatten, producerar studiematerial och erbjuder ett brett utbud av seminarier, studiecirklar och kulturarrangemang. 

Genom att stärka den svensk-muslimska identiteten vill vi att alla ska kunna delta på lika villkor i samhället. Ibn Rushd tar ställning mot rasism som drabbar minoriteter och marginaliserade grupper och arbetar aktivt för förändring, förståelse och respekt. För mer information om oss se www.ibnrushd.se 

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent är dina främsta arbetsuppgifter kund- och leverantörsreskontra. Du kommer att arbeta med hela reskontraflödet, med registrering, kontering, uppföljning och avstämningar. Viss övrig administration, såsom arkivering, kommer också ingå i din tjänst. Till din hjälp har du 3 härliga ekonomi-kollegor!

När du blivit varm i kläderna och känner dig trygg i din tjänst kommer eventuellt även arbeta med lönehantering. Vi ser det därför som en merit om du har erfarenhet av detta.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet som ekonomiassistent samt god vana av att arbeta med kund- och leverantörsreskontra. Du är strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Du är flexibel, kan arbeta med flera processer parallellt och trivs i att arbeta under tidspress. Utöver detta tror vi att du är en god och tydlig kommunikatör, och du har dessutom stark känsla för god service.

Vi tror att du har följande kvalifikationer:

  • Gymnasial utbildning
  • Minst ett års erfarenhet av arbete med kund- och leverantörsreskontra

Det är meriterande om du:

  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Har arbetat i Visma Administration
  • Erfarenhet av löneadministration
  • Erfarenhet av arbete inom ideell eller idéburen sektor
  • Har kunskap om islam och dess värderingar
  • Är flerspråkig

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning (6 månaders provanställning) på 50% av heltid. Du är placerad i Solna. Tillträde sker snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Tjänsten innebär en del resor och visst kvälls- och helgarbete.

Kontaktperson
Majna Ciber, Administrativ Chef
073-519 15 55
majna.ciber@ibnrushd.se

Facklig kontaktperson
Rachelle Olsson Herrin
Rachelle.olsson.herrin@ibnrushd.se
073-519 15 74

Ansökan
Vi ser fram emot att få din ansökan via rekrytering@ibnrushd.se så snart som möjligt, dock senast 2018-09-30. Märk din ansökan med ”Ekonomiassistent”. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Adress
Sundbybergsvägen 1C, 7tr
171 73 Solna

 

Andra artiklar

Ekonomiassistent till Stockholm (50%)

Kommun: Solna Är du en erfaren ekonomiassistent som vill jobba i en miljö som präglas av delaktighet och engagemang? Om oss Ibn Rushd är ett ungt studieförbund med fokus på

Ekonomiassistent till Stockholm (50%)

Kommun: Solna Är du en erfaren ekonomiassistent som vill jobba i en miljö som präglas av delaktighet och engagemang? Om oss Ibn Rushd Studieförbund är ett muslimskt studieförbund som är

Asylsamordnare till Umeå (50%)

Kommun: Umeå Brinner du för integration och etableringsfrågor och vill skapa arenor för möte och utveckling? Är du dessutom en social, driven och resultatinriktad person som trivs i en miljö