Ekonomiassistent till Stockholm (50%)

Ekonomiassistent till Stockholm (50%)

Kommun: Solna

Är du en erfaren ekonomiassistent som vill jobba i en miljö som präglas av delaktighet och engagemang?

Om oss
Ibn Rushd Studieförbund är ett muslimskt studieförbund som är öppet för alla och har verksamhet över hela Sverige. Vi vill verka för att säkerställa demokrati och mänskliga rättigheter och arbetar aktivt för att stärka den svenskmuslimska identiteten. Med folkbildning som verktyg engagerar vi oss i samhällsdebatten, producerar studiematerial och erbjuder ett brett utbud av seminarier, studiecirklar och kulturarrangemang. Detta gör vi tillsammans med våra medlemsorganisationer och andra aktörer i samhället. För mer information om studieförbundet se www.ibnrushd.se.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent är dina främsta arbetsuppgifter kund- och leverantörsreskontra. Du kommer att arbeta med hela reskontraflödet, med registrering, kontering, uppföljning och avstämningar. Viss övrig administration, såsom arkivering, kommer också ingå i din tjänst. Till din hjälp har du 3 härliga ekonomi-kollegor!

När du blivit varm i kläderna och känner dig trygg i din tjänst kommer du eventuellt även arbeta med lönehantering. Vi ser det därför som en merit om du har erfarenhet av detta.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet som ekonomiassistent samt god vana av att arbeta med kund- och leverantörsreskontra. Du är strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Du är flexibel, kan arbeta med flera processer parallellt och trivs i att arbeta under tidspress. Utöver detta tror vi att du är en god och tydlig kommunikatör, och du har dessutom stark känsla för god service.

Vi tror att du har följande kvalifikationer:

  • Gymnasial utbildning
  • Minst ett års erfarenhet av arbete med kund- och leverantörsreskontra

Det är meriterande om du:

  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Har arbetat i Visma Administration
  • Erfarenhet av löneadministration
  • Erfarenhet av arbete inom ideell eller idéburen sektor
  • Har kunskap om islam och dess värderingar
  • Är flerspråkig

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning (6 månaders provanställning) på 50% av heltid. Du är placerad i Solna. Tillträde sker snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Tjänsten innebär en del resor och visst kvälls- och helgarbete.

Kontaktperson
Majna Ciber, Administrativ Chef
073-519 15 55
majna.ciber@ibnrushd.se

Facklig kontaktperson
Mohammad Fateh Atia
070-798 77 90
mohammad.fateh.atia@ibnrushd.se

Ansökan
Vi ser fram emot att få din ansökan via rekrytering@ibnrushd.se så snart som möjligt, dock senast 2018-04-15. Märk din ansökan med ”Ekonomiassistent”. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Adress
Sundbybergsvägen 1C, 7tr
171 73 Solna

 

Andra artiklar

Kommunikatör (50%)

Är du en skicklig kommunikatör med fingertoppskänsla för samhälle, politik och folkbildning? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta strategiskt och hantera press? Då kan du vara rätt person för

Studiekonsulent till Gävle (50%)

Kommun: Gävle Vill du skapa arenor för möte och utveckling samt arbeta för att muslimer ska vara en självklar del av Sverige? Är du dessutom en social, driven och resultatinriktad

Kommunikatör med inriktning mot påverkansarbete

Kommun: Solna Är du en skicklig kommunikatör med fingertoppskänsla för samhälle, politik och folkbildning? Har du dessutom erfarenhet av påverkansarbete och opinionsbildning kan du vara rätt person för oss! Om