Tidskriften Kupolen

Tidskriften Kupolen

Vår tidskrift Kupolen kommer ut fyra gånger om året. I varje nummer av tidningen fördjupar vi oss i ett särskilt tema, såsom fakta, ramadan och jämställdhet. Artiklar i aktuella ämnen varvas med längre reportage och reflekterande texter. Är du intresserad av Ibn Rushds verksamhet, av kultur- och demokratifrågor och sådant som berör det muslimska civilsamhället i största allmänhet? Då är Kupolen tidskriften för dig!

Längre ner på den här sidan hittar du se senaste artiklarna som publicerats i Kupolen. Har du tankar om innehållet eller vill bidra med en debattartikel eller krönika? Kontakta redaktören på hanna.svensson@ibnrushd.se.

Vill du börja prenumerera? För bara 200 kronor får du tidningen i brevlådan under ett helt år. Fyll i formuläret här nedan så kommer nästa nummer, och ett inbetalningskort, på posten.


Ja tack, jag vill prenumerera på Kupolen!Krönika: En text till mina kusiner

Precis som muslimer utsätts judar och deras religiösa lokaler ofta för hot och hat. Elias Carlberg, som själv är jude och har varit samordnare för Sveriges interreligiösa råd, reflekterar över