Tidskriften Kupolen

Tidskriften Kupolen

Vår tidskrift Kupolen kommer ut fyra gånger om året. I varje nummer av tidningen fördjupar vi oss i ett särskilt tema, såsom fakta, ramadan och jämställdhet. Artiklar i aktuella ämnen varvas med längre reportage, teologiska perspektiv och reflekterande texter. Är du intresserad av Ibn Rushds verksamhet, av kultur- och demokratifrågor och sådant som berör det muslimska civilsamhället i största allmänhet? Då är Kupolen tidskriften för dig!

Längre ner på den här sidan hittar du ett urval av artiklar som publicerats i Kupolen. Har du tankar om innehållet eller vill bidra med en debattartikel eller krönika? Kontakta redaktören på hanna.svensson@ibnrushd.se.

Vill du börja prenumerera? För bara 200 kronor får du tidningen i brevlådan under ett helt år. Fyll i formuläret här nedan så kommer nästa nummer, och ett inbetalningskort, på posten.


Ja tack, jag vill prenumerera på Kupolen!Val 2018 – så tycker partierna

Den 9 september är det val i Sverige. Då väljer vi vilka som ska representera oss de närmaste fyra åren i riksdag, kommunfullmäktige och landstingsfullmäktige. Genom att rösta på de