Distanskurs på arabiska: Word, Powerpoint och digitala mötesverktyg

Distanskurs på arabiska: Word, Powerpoint och digitala mötesverktyg

OBS! Den här kursen går inte längre att anmäla sig till. 

Syftet med kursen ”Word, Powerpoint och digitala mötesverktyg” är att deltagarna ska kunna använda sig av några vanliga verktyg i arbetslivet –Word, Powerpoint, Teams och Zoom.

Dessa verktyg är i dag en viktig del av arbetslivet inom många yrken och branscher. Vässa dina kompetenser på arbetsmarknaden genom att lära dig använda dem!

Kursen är gratis och ges på distans av en arabisktalande kursledare.

Kursinformation

Dagar och tider:  Måndagar och fredagar kl 17.00-19.30 (första veckan slutar vi dock redan kl 18.45). Vecka 52 och 53 har kursen uppehåll.

Kursstart: Måndagen den 16 november

Avslutning: Fredagen den 15 januari.

Utrustning: Dator med kamera, mikrofon och internetuppkoppling. Tillgång till verktygen Word, Powerpoint, Teams och Zoom

Kunskapskrav: Grundläggande datorhantering

Kursavgift: Kursen är gratis, men du debiteras 500 kronor om du är frånvarande mer än 25 procent av kurstimmarna.

Anmälan och frågor: hanifa.nalubowa@ibnrushd.se

Anmälningsvillkor

Denna kurs på arabiska i Word, Powerpoint och digitala mötesverktyg är en del av Ibn Rushds utbud av kostnadsfria kompetenshöjande distanskurser för den som har blivit varslad, arbetslös, eller är eller riskerar att bli korttidspermitterad på grund av coronapandemin. Kurserna finansieras med bidrag till studieförbunden för att öka kompetensutveckling och arbetsmarknadsnära insatser. De är därför helt gratis och riktar sig till dig mellan 18 och 64 år som vill ha nya värdefulla kunskaper för att vässa dina kompetenser, oavsett om du vill gå vidare till ett nytt jobb eller tillbaka till ditt gamla. Max en kurs per deltagare (den kurs som bokas först).

Du som deltar ska vara bosatt i Sverige, ha EU/EFTA-medlemskap och svensk personnummer.

Anmälan är bindande och avbokning kan ge senast en vecka före kursstart.

Previous Lättläst bokcirkel för nyanlända och asylsökande
Next Arabiska bokmässan i Malmö blir digital

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ibnrush1/public_html/wp-content/themes/trendyblog-theme_new/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

Andra artiklar