Ibn Rushd söker verksamhetsledare till Stockholm

Ibn Rushd söker verksamhetsledare till Stockholm

Brinner du för folkbildning och vill arbeta för att göra det möjligt för människor att enskilt och i grupp utvecklas, stärkas i sin identitet och engagera sig i samhällsutvecklingen? Är du en erfaren ledare som drivs av att se resultatet av ditt och andras arbete? Då kan du vara rätt person för oss!

Dina arbetsuppgifter

Som verksamhetsledare på Studieförbundet Ibn Rushd kommer du ansvara för Distrikt GSU, som består av Gotlands, Stockholms och Uppsala län. Du kommer arbeta med att driva, utveckla och marknadsföra förbundets verksamhet i distriktet. Förbundets verksamhet består av studiecirklar, projekt och kulturprogram såsom festivaler eller utställningar. Som verksamhetsledare kommer du planera, leda och följa upp denna verksamhet samt vara närmaste arbetsledare till distriktets 6 anställda. Till din hjälp finns gemensamma system och centrala funktioner inom rapportering, HR, ekonomi och IT. Som verksamhetsledare rapporterar du till Förbundsrektor och kommer ingå i förbundets utökade ledningsgrupp. Du kommer vara placerad på förbundets kansli i Solna, men då dina anställda är placerade på olika platser i distriktet kommer tjänsten innebära en del resor.

Om dig

Vi söker dig som har god förmåga att samarbeta med människor i många olika situationer och från olika kulturer. Du är en resultatdriven person som får saker att hända. Du drivs av att arbeta målstyrt och vill ha tydlig, kontinuerlig och nära dialog med dina anställda. Du brinner för folkbildning, civilsamhälle och demokrati och är en god representant för Ibn Rushd i externa sammanhang. Du är flexibel, kan arbeta med flera processer parallellt och trivs i att arbeta under tidspress.

Vi tror att du har följande kvalifikationer:

  • Relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Ledarerfarenhet som innefattar personal- och budgetansvar
  • Ledarerfarenhet inom ideell eller idéburen sektor

Det är meriterande om du:

  • Har erfarenhet av folkbildningsverksamhet
  • Har erfarenhet av projektledning och offentliga upphandlingar
  • Har erfarenhet av kontakter med politiker, offentliga tjänstemän och andra intressenter
  • Har kunskap om islam och dess värderingar
  • Är flerspråkig

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Du är placerad i Solna, Stockholm. Tillträde sker snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Tjänsten innebär resor och visst kvälls- och helgarbete.

Ansökan

Vi ser fram emot att få din ansökan via rekrytering@ibnrushd.se så snart som möjligt, dock senast den 25 februari. Märk din ansökan med ”Verksamhetsledare”. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!

Andra artiklar

Välkommen till våra cirkelledarutbildningar

Du är vår mest värdefulla tillgång. Som cirkelledare är du vårt ansikte utåt och den person som våra deltagare kommer att förknippa med studieförbundet Ibn Rushd. Bra cirkelledare, som du,

Vem får synas i konsten?

Trots att Kultursverige är stort är utrymmet för muslimska, kvinnliga konstnärer försvinnande litet. Evenemanget ”Att avbilda eller avbildas” är ett steg på vägen mot förändring. De identifierar sig alla som

Upptäck din heliga skrift – och andras

Den interreligiösa texttolkningsmetoden scriptural reasoning sätter de heliga skrifterna i centrum och låter dem fungera som underlag för diskussion och reflektion. Nu startar Ibn Rushd en scriptural reasoning-cirkel tillsammans med