Distanskurs: Personlig utveckling och bättre självförtroende

Distanskurs: Personlig utveckling och bättre självförtroende

OBS! Det går inte längre att anmäla sig till den här kursen. 

Ibland sker förändringar som skapar osäkerhet, och som drabbar våra mål och vårt självförtroende. Så är det för många nu under pandemin. Kanske har du blivit arbetslös och är osäker på vilken väg du ska gå.

Därför erbjuder Ibn Rushd nu en kostnadsfri kurs om personlig utveckling och bättre självförtroende. Kursen är för att hjälpa dig att hitta nya riktningar och bygga på självförtroendet – så att du, genom effektiv målsättning,  kan leda dig själv på bästa sätt i dessa tider.

Kursens innehåll

Kursen ”Personlig utveckling och bättre självförtroende” innehåller både teori och många praktiska övningar, där alla deltagare är inkluderade och deltar aktivt. Vi kommer att använda våra livs- och arbetserfarenheter som exempel, samt kursledarens mångåriga erfarenhet inom personlig och professionell utveckling. Kursen kommer bland annat innehålla följande:

  • Att hantera förändringar
  • Konsten att sätta motiverande mål
  • Att ta sig från A-Ö – hur?
  • Styrkor och förbättringsmöjligheter
  • Den negativa inre rösten – ta tillbaka kontrollen!
  • Att marknadsföra sig själv
  • Självledarskap
  • Rädslor – hur ska man hantera dem?

Information om kursen

Dagar och tider: Tisdagar och fredagar kl 17:30-20:30. Kursen har uppehåll vecka 52 och 53.

Kurslängd: 5 veckor (10 tillfällen)

Start: Tisdagen den 1 december

Slut: Fredagen den 15 januari

Kursen är på svenska, på distans via Zoom. Kursledaren kommer att dela ut det material som behövs för varje kurstillfälle, så inget behöver köpas inför kursen.

Kursledaren är livs-och karriärcoach med bred erfarenhet. Hon har jobbat internationellt med klienter från olika bakgrunder, men med den gemensamma  utmaningen att hantera förändringar och hitta nya vägar framåt, med ett förstärkt självförtroende.

Målgrupp

Kursen är del av Ibn Rushds utbud av kostnadsfria kompetenshöjande distanskurser för dig som har blivit varslad eller arbetslös, eller som är eller riskerar att bli korttidspermitterad på grund av coronapandemin. Kurserna finansieras med statsbidrag.

De är därför helt gratis och riktar sig till dig mellan 18 och 64 år som vill ha nya värdefulla kunskaper för att vässa dina kompetenser, oavsett om du vill gå vidare till ett nytt jobb eller tillbaka till ditt gamla. Max en kurs per deltagare (den kurs som bokas först).

Du som deltar ska vara bosatt i Sverige, ha EU/EFTA-medlemskap och svensk personnummer.

Anmälan är bindande och avbokning kan ge senast en vecka före kursstart.

Previous Distanskurs: Körkortsteori på arabiska
Next Ibn Rushd avbryter samarbetet med Arabiska bokmässan

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ibnrush1/public_html/wp-content/themes/trendyblog-theme_new/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

Andra artiklar