Älskad eidfestival tillbaka!

Malmö. 7 maj kl. 12.00 -18.00 bjuds det på massor av aktiviteter
för barn och ungdomar i alla åldrar i Folkets park i Malmö.

Foto: Malmö eidfestival 2018

Stort intresse för kär festival

Ibn Rushd studieförbund bjuder alla Malmöbor på eidfestival i Malmö Folkets park. Det är ett efterlängtat 10 års jubileum som många fått vänta på under pandemin.

– Vi visste att efterfrågan på denna festival skulle bli enorm och det speglas verkligen på festivalsidan på Facebook. 36.000 personer har nåtts av nyheten som har 13.000 inläggs-interaktioner. Det kommer bli hur kul som helst, säger Andreas Hasslert, festivalgeneral och verksamhetsutvecklare hos Ibn Rushd studieförbund.

Den 7 maj kl. 12.00 -18.00 bjuds det på massor av aktiviteter för barn och ungdomar i alla åldrar i Folkets park i Malmö. Därtill ett sex timmar långt scenprogram byggt för att spegla publiken, deras språk och etnicitet. 25 olika aktörer står i mat- och föreningsbazaren redo att förgylla smakpaletten. Inträdet är så klart gratis!

Malmö eidfestival är den muslimska motsvarigheten till en öppen julfest. Alla är självklart välkomna, troende och icke troende från alla livsvägar. En Malmöfestival i miniatyr som vittnar om hur muslimer bidrar till ett levande och öppet kulturutbud som får hela landet att leva.

Program 2022

Se hela programmet!

Andreas Hasslert är festivalgeneral

Press, smsa: 0709-388038

Bjud in familj och vänner till folkfest

Previous Eid-firanden i hela landet 2022
Next 8 miljoner ytterligare för åtgärder mot rasism

Andra artiklar