Idag börjar Digital Ramadan

Idag börjar Digital Ramadan

Idag börjar årets Digitala Ramadan!

Årets program pågår under de sista 10 dagarna av ramadan med ett nytt tema och en ny gäst dagligen. Efter förra årets succé så har vi även tagit med ett barnprogram!

Med folkbildning som verktyg gör vi det möjligt för människor att tillsammans, utvecklas, stärkas och känna gemenskap. Digital ramadan är en särskild satsning från Ibn Rushd för att erbjuda ett pandemi-säkert alternativ för gemenskap under fastemånaden ramadan. Passa på att lära dig mer om vad ramadan är för något, vad traditionen betyder och hitta inspiration i några av deltagarnas berättelser. Hoppas att ni tittar och tar del av gemenskapen!

När: 3-12 maj kl 18.00

Var: facebook.com/digitalramadan

Värd för årets program är Malmö stad. Tack till Frida Trollmyr kommunalråd från Socialdemokraterna och Torbjörn Tegnhammar oppositionsråd från Moderaterna som hälsar oss välkomna till Malmö.

Previous Region Stockholm föreslår ny strategi för studieförbunden
Next Ramadan-hälsning från Sveriges Kristna Råd

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ibnrush1/public_html/wp-content/themes/trendyblog-theme_new/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

Andra artiklar